Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

•☆.•*´¨`Ο γλυκύτατος Χοσέ μας *•.☆

                                         
 
Ενα υπέροχο καλόψυχο αγόρι 2,5  μόλις ετών και 25 κιλά ο Χοσέ διακρίνεται για τους αρχοντικούς του τρόπους και τον ευγενικό χαρακτήρα του.Κύριος στην βόλτα του και νοικοκύρης στον χώρο του αλλά και πολύ παιχνιδιάρης αν τον προκαλέστε ο Χοσέ θα δοθεί στειρωμένος με συμβόλαιο υιοθεσίας σε ανθρώπους που μπορούν να εκτιμήσουν τον εξαιρετικό χαρακτήρα του.
Τηλ. επικ. 6972-803165 mail strayanimalssalonika@gmail.com

♥ *~ *♥ FrouFrou ♥ *~* ♥

 
 
 
 
 



Frou Frou ist ein unglaublich hübscher Katter, der mit einem zerstörten Bein an einem Krankenhaus aufgefunden wurde. Er ist zusammen mit seiner Schwester von einem Auto überfahren worden. Seine Schwester Minou, war vor kurzem kastriert worden, aber sie musste leider wieder auf die Straße... Minou hat leider nicht überleben können. FrouFrou hatte mehr Glück. Er ist ein hübscher Dreibeiniger, der gern gestreichelt wird, er ist nur 6 Monate alt und sucht ein Zuhause. Er ist genauso lieb und spielerisch wie seine vierbeinigen Freunde. Er spielt gern mit seinem Ball, steht auf 2 Beinen, um alles besser beobachten zu können oder plaudert mit seinem Mitbewohner. Wenn Sie eine Katze haben wollen, die nicht klettert, ist er ideal für Sie! Er wird kastriert und mit Adoptionsvertrag gegeben. Seine Referenznummer die 328/2012.

 Ο Φρου-Φρου ο απίστευτα όμορφος γατούλης μας βρέθηκε με διαλυμένο το ποδαράκι του στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο.Χτυπήθηκε από αυτοκίνητο όπως και η Μηνού η αδερφή του που μόλις είχε στειρωθεί και επανατοποθετηθεί.Η Μινού δυστυχώς δεν ζει ο Φρου-Φρου ήταν λίγο πιο τυχερός. Είναι ένα χνουδιάρικο,πανέμορφο τρίποδο μπαλάκι 6 μόλις μηνών και ψάχνει το δικό του σπίτι.Δεν διαφέρει σε τίποτε από τα αρτιμελή γατάκια, του αρέσει να παίζει με το μπαλάκι του ,κάθεται στα 2 ποδαράκια του και παρατηρεί τα πάντα και ανοίγει διάλογο με τον Ζυμαρούλη μας τον συγκάτοικο του.Αν σας αρέσουν τα γατουλίνια που δεν σκαρφαλώνουν παντού ο Φρου-Φρου είναι το ιδανικό γατάκι για εσάς.Θα δοθεί στειρωμένος με συμβόλαιο υιοθεσίας και θα τσιπαριστεί άμεσα.


Τηλέφωνο 6972-803165.


ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ Φιλοζωική Οργάνωση Θεσσαλονίκης Αριθμ Πρωτ. 328/2012.