Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Σκότωσε σκύλο - Είναι ελεύθερος λόγω θρησκευτικών πεποιθήσεων


 Σκότωσε σκύλο - Είναι ελεύθερος λόγω θρησκευτικών πεποιθήσεων

Στις 17/6 στις 23:00 η ώρα, κάτοικος της περιοχής Αγγίτη Δήμου Προσοτσάνης, πήγε κλαίγοντας σε μέλος του Φ.Σ. Δράμας, και της είπε ότι ηλικιωμένος άνδρας γείτονας της, σκότωσε το σκυλάκι της με ένα ξύλο μπροστά στα μάτια της!

Το σκυλάκι της, είχε ξεφύγει από το σπίτι της μαζί με την αλυσίδα του, μπήκε στην αυλή του γείτονα και αυτός το έδεσε στο κάγκελο και το χτυπούσε ανελέητα, η ίδια άκουσε τα ουρλιαχτά και ο άνδρας της έτρεξε το πήρε, αλλά μετά από λίγο το ζώο πέθανε.

  Εικόνα

Η πρόεδρος και η αντιπρόεδρος του συλλόγου πήγαν στο Αστυνομικό Τμήμα Προσοτσάνης αμέσως, αφού η ιδιοκτήτρια τους είχε δηλώσει ότι θέλει να κινηθεί εναντίον του δράστη, και έτσι κατέθεσαν καταγγελία. Ο Διοικητής παρ όλες τις δυσκολίες (ήταν ημέρα των εκλογών), έστειλε περιπολικό στις δώδεκα τα μεσάνυχτα να την φέρει για να καταθέσει.

Η ίδια αρνήθηκε και ζήτησε να καταθέσει την επόμενη μέρα! Πράγμα που έγινε, ΑΛΛΑ... Ενώ πήγε στο Α.Τ. ώστε να δώσει την κατάθεσή της, δεν ζήτησε την ποινική δίωξη του δράστη.

Ο Φ.Σ. Δράμας, ενώ ανέμενε την διαδικασία του αυτοφώρου, δεν είχε ενημερωθεί ότι η γυναίκα αυτή δεν ζήτησε την δίωξή του! Σε τηλεφωνική δε επικοινωνία μαζί της, τους δήλωσε ότι δεν μπορεί να ζητήσει κάτι τέτοιο επειδή είναι Χριστιανή και δεν μπορεί να κάνει "κακό" στον συγχωριανό της και πριν το πράξει, θα πρέπει να έχει την σύμφωνη γνώμη του Πνευματικού της!

Ο Φ.Σ. Δράμας εξηγεί ότι σε αυτή την περίπτωση, η καταγγελία της πάει στον Εισαγγελέα αφού δεν ζήτησε την δίωξή του, και είναι στο χέρι του Εισαγγελέα τι ακριβώς θα γίνει!

ΠΗΓΗ:  HappyDogsWorld.com
 

Σκότωσε 4 γάτες, την ξυλοκόπησε και είναι ελεύθερος.


Σκότωσε 4 γάτες, την ξυλοκόπησε και είναι ελεύθερος.

από Μάνθος 
Όπως πληροφορηθήκαμε από τη Μαρίνα Τελή, του Φιλοζωικού Συλλόγου Αγίου Ιωάννη Ρέντη, η κα Ανδρούλα, κάτοικος Πειραιά, της κατήγγειλε το παρακάτω περιστατικό!

Για αρκετό καιρό, η ίδια ταΐζει τις αδέσποτες γάτες που μπαίνουν στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας της όμως ο Διαχειριστής κ. Δ.Κ. ενοχλήθηκε και άρχισε να σπάει τις λεκάνες με τις οποίες τάιζε τις γάτες, αλλά και να την βρίζει με πολύ άσχημους χαρακτηρισμούς!

Μέχρι που το αποκορύφωμα της υπόθεσης ήταν πριν λίγες εβδομάδες, όπου μπροστά στα μάτια της, έβαλε 4 μωρά γατάκια σε μία σακούλα την οποία γέμισε με νερό, τα έπνιξε, και άφησε τα πτώματά τους κάτω από το μπαλκόνι της.

Εικόνα Εικόνα

Με υπαιτιότητα του Α.Τ. Καμινίων, χάθηκε το αυτόφωρο.
Η κα Ανδρούλα κάλεσε αμέσως την αστυνομία (100) και ζήτησε να πράξουν αυτά που ο νόμος ορίζει, όμως της απάντησαν ότι δεν υπήρχε διαθέσιμο περιπολικό και θα έπρεπε την επόμενη μέρα να καταθέσει καταγγελία στο Α.Τ. της περιοχής! Πράγμα που έκανε, όμως η άγνοια (;) της αξιωματικού υπηρεσίας δεν είχε όρια, αφού της είπε ότι θα έπρεπε να πάει σε Εισαγγελέα και να ζητήσει Εισαγγελική παραγγελία!

Το αποτέλεσμα ήταν να παρέλθει το αυτόφωρο και ο δράστης να παραμείνει ελεύθερος.

Η κα Ανδρούλα ενημέρωσε την κα Τελή για το περιστατικό και ζήτησε την συνδρομή της, και πράγματι την επόμενη μέρα πήγαν μαζί στο Α.Τ. όπου η κα Τελή, με τον νόμο και την εγκύκλιο στα χέρια, εξήγησε στους Αστυνομικούς ότι ήταν υπαίτιοι που χάθηκε η διαδικασία του αυτοφώρου και κατέθεσαν εκ νέου καταγγελία.

Επίσης η κα Τελή επισκέφθηκε το κατάστημα του και κόλλησε στην τζαμαρία την σελίδα του νόμου, που αναφέρει τις ποινές για την κακοποίηση ζώων.

Ο δράστης όμως δεν σταμάτησε εκεί.
Ο δράστης εξακολουθούσε όλο αυτό το διάστημα να την βρίζει και να την απειλεί, ώσπου συναντήθηκε με την κα Ανδρούλα σε ένα κατάστημα και μπροστά σε δύο μάρτυρες, άρχισε να την χτυπάει στον σβέρκο και την έσυρε από τα μαλλιά ταρακουνώντας το κεφάλι της!

Μετά από αυτό η κα Ανδρούλα κατέθεσε μήνυση στο Α.Τ. και αναμένεται η σύλληψή του.
 
ΠΗΓΗ:   HappyDogsWorld.com

Το "Τρίο Μαντζόρε" χρειάζεται φιλοξενία

 


                                                                                                                                                                                









Δύο τα περιστατικά με γάτες που χτυπήθηκαν από βέλος


Δύο τα περιστατικά με γάτες που χτυπήθηκαν από βέλος

από Μάνθος
Προωθήστε να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες από τους ανθρώπους που πιθανών γνωρίζουν κάτι και ενημερώστε στο τηλέφωνο 6973 777998!
Στις αρχές Ιουνίου, μία κυρία που ζει στην Γλυφάδα και έχει τις γάτες της, είδε μία από αυτές, να επιστρέφει με ένα βέλος καρφωμένο στο κορμί του!

Εικόνα Εικόνα

Όπως η ίδια εξηγεί, ο γάτος ήταν αρκετά τυχερός γιατί μέσα στην ατυχία του, δεν είχαν πειραχθεί εσωτερικά όργανα!

Όπως γράφει:

Αρχές Ιουνίου και ξαφνικά μου έρχεται απο το παραθυράκι της κουζίνας ο επι τεσσάρων χρόνων γάτος μου Θωμάς με ένα βέλος καρφωμένο!!!!Ευτυχώς δεν χτύπησε ζωτικά όργανα και σώθηκε.Πήγα στην αστυνομία και μίλησα και με δικηγόρο ολο αυτο το διαστημα πριν το ανεβάσω κυνηγώντας να δω τί μπορω να κάνω και τελικα ξεκινάω σύμφωνα με την δικηγορο και οτι με συμβούλεψε μήνυση.Το περιστατικό συνέβη στην Α.Γλυφάδα οπου και μένω.ΨΑΧΝΩ να βρώ ποιος μπορει να το έκανε θεωρώντας οτι ειναι παιχνίδι να σκοτώνεις αθώα γατια!!Οποιoσδήποτε μπορει να γνωρίζεi κάτι παρακαλώ να με ενημερώσει στο τηλ. 6973 777998....Είναι σίγουρο πάντως οτι ειναι κάποιος γείτονας μου!!!!


Μόλις σήμερα όμως, η τύχη της επιφύλασσε ακόμα μία δυσάρεστη έκπληξη!

Για δύο μέρες, είχε χάσει μία γάτα που φροντίζει από την γειτονιά, την Νίνα, και σήμερα την ώρα που ήταν να την ταΐσει την φώναζε και αυτή ήρθε επίσης με ένα βέλος στην πλάτη της! Αυτή η γάτα δεν ήταν τόσο τυχερή όσο η πρώτη, καθώς το χτύπημα που δέχτηκε προς το παρόν την έχει αφήσει παράλυτη (κάτι που δεν γνωρίζουμε αν είναι οριστικό ή όχι)

Εικόνα Εικόνα 
 
 
ΠΗΓΗ: