Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Σκότωσε σκύλο - Είναι ελεύθερος λόγω θρησκευτικών πεποιθήσεων


 Σκότωσε σκύλο - Είναι ελεύθερος λόγω θρησκευτικών πεποιθήσεων

Στις 17/6 στις 23:00 η ώρα, κάτοικος της περιοχής Αγγίτη Δήμου Προσοτσάνης, πήγε κλαίγοντας σε μέλος του Φ.Σ. Δράμας, και της είπε ότι ηλικιωμένος άνδρας γείτονας της, σκότωσε το σκυλάκι της με ένα ξύλο μπροστά στα μάτια της!

Το σκυλάκι της, είχε ξεφύγει από το σπίτι της μαζί με την αλυσίδα του, μπήκε στην αυλή του γείτονα και αυτός το έδεσε στο κάγκελο και το χτυπούσε ανελέητα, η ίδια άκουσε τα ουρλιαχτά και ο άνδρας της έτρεξε το πήρε, αλλά μετά από λίγο το ζώο πέθανε.

  Εικόνα

Η πρόεδρος και η αντιπρόεδρος του συλλόγου πήγαν στο Αστυνομικό Τμήμα Προσοτσάνης αμέσως, αφού η ιδιοκτήτρια τους είχε δηλώσει ότι θέλει να κινηθεί εναντίον του δράστη, και έτσι κατέθεσαν καταγγελία. Ο Διοικητής παρ όλες τις δυσκολίες (ήταν ημέρα των εκλογών), έστειλε περιπολικό στις δώδεκα τα μεσάνυχτα να την φέρει για να καταθέσει.

Η ίδια αρνήθηκε και ζήτησε να καταθέσει την επόμενη μέρα! Πράγμα που έγινε, ΑΛΛΑ... Ενώ πήγε στο Α.Τ. ώστε να δώσει την κατάθεσή της, δεν ζήτησε την ποινική δίωξη του δράστη.

Ο Φ.Σ. Δράμας, ενώ ανέμενε την διαδικασία του αυτοφώρου, δεν είχε ενημερωθεί ότι η γυναίκα αυτή δεν ζήτησε την δίωξή του! Σε τηλεφωνική δε επικοινωνία μαζί της, τους δήλωσε ότι δεν μπορεί να ζητήσει κάτι τέτοιο επειδή είναι Χριστιανή και δεν μπορεί να κάνει "κακό" στον συγχωριανό της και πριν το πράξει, θα πρέπει να έχει την σύμφωνη γνώμη του Πνευματικού της!

Ο Φ.Σ. Δράμας εξηγεί ότι σε αυτή την περίπτωση, η καταγγελία της πάει στον Εισαγγελέα αφού δεν ζήτησε την δίωξή του, και είναι στο χέρι του Εισαγγελέα τι ακριβώς θα γίνει!

ΠΗΓΗ:  HappyDogsWorld.com
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου