Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Σκότωσε 4 γάτες, την ξυλοκόπησε και είναι ελεύθερος.


Σκότωσε 4 γάτες, την ξυλοκόπησε και είναι ελεύθερος.

από Μάνθος 
Όπως πληροφορηθήκαμε από τη Μαρίνα Τελή, του Φιλοζωικού Συλλόγου Αγίου Ιωάννη Ρέντη, η κα Ανδρούλα, κάτοικος Πειραιά, της κατήγγειλε το παρακάτω περιστατικό!

Για αρκετό καιρό, η ίδια ταΐζει τις αδέσποτες γάτες που μπαίνουν στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας της όμως ο Διαχειριστής κ. Δ.Κ. ενοχλήθηκε και άρχισε να σπάει τις λεκάνες με τις οποίες τάιζε τις γάτες, αλλά και να την βρίζει με πολύ άσχημους χαρακτηρισμούς!

Μέχρι που το αποκορύφωμα της υπόθεσης ήταν πριν λίγες εβδομάδες, όπου μπροστά στα μάτια της, έβαλε 4 μωρά γατάκια σε μία σακούλα την οποία γέμισε με νερό, τα έπνιξε, και άφησε τα πτώματά τους κάτω από το μπαλκόνι της.

Εικόνα Εικόνα

Με υπαιτιότητα του Α.Τ. Καμινίων, χάθηκε το αυτόφωρο.
Η κα Ανδρούλα κάλεσε αμέσως την αστυνομία (100) και ζήτησε να πράξουν αυτά που ο νόμος ορίζει, όμως της απάντησαν ότι δεν υπήρχε διαθέσιμο περιπολικό και θα έπρεπε την επόμενη μέρα να καταθέσει καταγγελία στο Α.Τ. της περιοχής! Πράγμα που έκανε, όμως η άγνοια (;) της αξιωματικού υπηρεσίας δεν είχε όρια, αφού της είπε ότι θα έπρεπε να πάει σε Εισαγγελέα και να ζητήσει Εισαγγελική παραγγελία!

Το αποτέλεσμα ήταν να παρέλθει το αυτόφωρο και ο δράστης να παραμείνει ελεύθερος.

Η κα Ανδρούλα ενημέρωσε την κα Τελή για το περιστατικό και ζήτησε την συνδρομή της, και πράγματι την επόμενη μέρα πήγαν μαζί στο Α.Τ. όπου η κα Τελή, με τον νόμο και την εγκύκλιο στα χέρια, εξήγησε στους Αστυνομικούς ότι ήταν υπαίτιοι που χάθηκε η διαδικασία του αυτοφώρου και κατέθεσαν εκ νέου καταγγελία.

Επίσης η κα Τελή επισκέφθηκε το κατάστημα του και κόλλησε στην τζαμαρία την σελίδα του νόμου, που αναφέρει τις ποινές για την κακοποίηση ζώων.

Ο δράστης όμως δεν σταμάτησε εκεί.
Ο δράστης εξακολουθούσε όλο αυτό το διάστημα να την βρίζει και να την απειλεί, ώσπου συναντήθηκε με την κα Ανδρούλα σε ένα κατάστημα και μπροστά σε δύο μάρτυρες, άρχισε να την χτυπάει στον σβέρκο και την έσυρε από τα μαλλιά ταρακουνώντας το κεφάλι της!

Μετά από αυτό η κα Ανδρούλα κατέθεσε μήνυση στο Α.Τ. και αναμένεται η σύλληψή του.
 
ΠΗΓΗ:   HappyDogsWorld.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου