Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Πόσο παιδαγωγικό είναι να βράζεις ζωντανά τα καβούρια;

Πόσο παιδαγωγικό είναι να βράζεις ζωντανά τα καβούρια;


Έβρασε ζωντανά τα καβούρια μιλώντας για «τίμημα»
O Ευτύχης Μπλέτσας είναι ο μάγειρας και ο παρουσιαστής της εκπομπής «Κουζίνα της Μαμάς» που παρουσιάζει το κανάλι Alpha. Σήμερα το μεσημέρι μέσα από την εκπομπή του έδωσε ένα άκρως «παιδαγωγικό» μάθημα μαγειρικής σε εμάς και στα παιδιά μας. Κάτι βέβαια που έχουν κάνει live ή μαγνητοσκοπημένα όλες οι εκπομπές του είδους.
Όπως μας είπαν αναγνώστες του www.zoosos.gr ο μάγειρας έβρασε ζωντανά τα καβούρια, που αποτελούσαν μέρος του γεύματος, το οποίο ετοίμαζε.
Ο κ. Μπλέτσας μάλιστα χωρίς ενδοιασμό σχολίασε ότι «αυτό είναι το τίμημα για να απολαύσει κάποιος φρέσκο φαγητό».
Μόνο που ξέχασε να αναφέρει ότι το τίμημα δεν το πληρώνει εκείνος που το απολαμβάνει το φρέσκο φαγητό αλλά εκείνος που γίνεται το φαγητό μας.
Όσοι είστε συνειδητοποιημένοι φιλόζωοι διαμαρτυρηθείτε γι’ αυτό το φριχτό θέαμα. Καλέστε στο τηλέφωνο του καναλιού: 2122124000 και πείτε τους την άποψη σας γι’ αυτό που παρουσίασαν.
Για να διαμαρτυρηθείτε το προφίλ του Ευτύχη Μπλέτσα στο facebook είναι http://www.facebook.com/ebletsas και το email του info@bletsas.gr.
Θυμηθείτε ότι είστε πελάτες τους, καταναλωτές των προϊόντων τους, πολίτες αυτής της χώρας και όπως και να το κάνουμε η γνώμη σας μετράει.
Όταν μια διαμαρτυρία γίνεται συντονισμένα ενοχλεί!
Το νόμιμο δεν είναι πάντα και ηθικό!

ΠΗΓΗ : www.zoosos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου