Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Ταυρομαχίες: Σπατάλη δημοσίου χρήματος με ευρωπαϊκές επιχορηγήσεις!


Ταυρομαχίες:  Σπατάλη δημοσίου χρήματος με ευρωπαϊκές επιχορηγήσεις!

  Αυτόν το μηνά ξεκινήσαμε μια οργανωμένη καμπάνια ενάντια στις ταυρομαχίες που λαβαίνουν χώρα στην Ισπανία, μια χώρα που σύμφωνα με την στατιστική της WSPA έρχεται πρώτη στον ευρωπαϊκό χώρο στις κακοποιήσεις και δολοφονίες των ζώων.Για τον εικοστό πρώτο αιώνα η ηθική της Ισπανίας είναι απαράδεκτη, είναι μια ηθική που ανήκει στον Μεσαίωνα!Η Ευρωπαϊκή  Ένωση, παρόλη την οικονομική εξαθλίωση και μιζέρια που πλήττει τις περισσότερες χώρες της, συνεχίζει να επιδοτεί την ισπανική αρένα με τις επιχορηγήσεις που εγκρίνει για τις ταυρομαχίες.

 


Αρένα σημαίνει αίμα, βασανιστήριο, Αργος θάνατος.
Σημαίνει ακόμα, ότι όλοι εμείς που ανήκουμε στην Ευρώπη πληρώνουμε από το υστέρημα μας και χωρίς να το ξέρουμε γι αυτές τις «γιορτές του Νέρωνα», όπως λέγονται στα Ισπανικά.
Με την συμμετοχή πολλών οργανώσεων που  έχουν την θέληση και κυρίως την ελπίδα ότι μπορούμε να καταργήσουμε αυτήν την βάρβαρη μεσαιωνική συνηθεια των Ισπανών άλλα και τις επιχορηγήσεις που ξεματώνουν τα οικονομικά μας  αποθέματα, ξεκινήσαμε αυτήν την καμπάνια και ελπίζουμε στην βοήθεια όλων.
Σε πρώτη φάση σκεφτήκαμε την αποστολή των twitter σε όλους τους βουλευτές του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου.


Η πλατφόρμα  περιέχει ήδη έτοιμο το μήνυμα, το hashtag, και την διεύθυνση των βουλευτών.
Πατήστε άπλα στο  http://www.nomorefunds.org/ διαλέξτε την χώρα, τον βουλευτή και στείλτε ένα  twitter!
Είναι όλα πολύ καλά προετοιμασμένα, η ιστοσελίδα έχει την βάση της στην Ελβετία.
Με εγκάρδιους χαιρετισμούς
Maria Joannou

πηγή:Adespoto.gr - Το σπίτι των αδέσποτων ζώωνAdespoto.gr - Το σπίτι των αδέσποτων ζώωνAdespoto.gr - Το σπίτι των αδέσποτων ζώωνadespoto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου