Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Έβαλαν τα Dogo Argentino να ξεσκίσουν ένα γουρούνι

Και όλα αυτά για την παράνομη διεξαγωγή αγώνων εργασίας...

Στις 11 Νοεμβρίου 2012 στην Ελλάδα διοργανώθηκαν παράνομοι αγώνες ικανοτήτων της φυλής Dogo Argentino προς το παρόν άγνωστο σε ποιο μέρος! 
Οι αγώνες είχαν "επίσημο" χαρακτήρα (αφού συμμετείχε κριτής της FCI - ο ΕΟΝΑ και ο ΚΟΕ ΔΕΝ ήταν ενήμεροι) και διεξήχθησαν παρουσία Βούλγαρου κριτή που κατά δήλωσή του είναι κριτής της FCI. 

Στον αγώνα που έγινε, οι διοργανωτές - περήφανοι για τα σκυλιά τους - τα άφησαν ελεύθερα να ξεσκίσουν ζωντανό ένα γουρούνι ενώ η πράξη καταγραφόταν σε βίντεο το οποίο φιγούραρε στο youtube μέχρι πριν λίγες μέρες. 

Το happydogsworld.com συγκέντρωσε τα στοιχεία και τα παρέδωσε στην Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία με σκοπό να υποβληθεί καταγγελία πράγμα το οποίο έγινε, και μαζί με τον Εισαγγελέα και την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ενημερώθηκαν επίσης η Κυνηγετική Συνομοσπονδία Ελλάδος και ο Κυνολογικός Όμιλος Ελλάδος ενώ τέλος ενημερώθηκε και η ίδια η FCI για την παράβαση στην οποία υπέπεσε ο κριτής της. 

Τέλος θα πρέπει να τονίσουμε το γεγονός ότι ο ένας εκ των Ελλήνων διοργανωτών έχει γίνει γνωστός ήδη και το όνομά του βρίσκεται και αυτό στα χέρια του Εισαγγελέα.

Οι διοργανωτές αντιμετωπίζουν τς κατηγορίες για παράβαση του άρθρου 16 - κακοποίησης ζώων, του άρθρου 12 παρ. 3 για εκτροφή και εκπαίδευση σκύλων για μονομαχίες, καθώς και αυτές της διοργάνωσης έκθεσης χωρίς άδεια και με την συμμετοχή ακρωτηριασμένων ζώων. 

Εν αναμονή των ενεργειών της δικαιοσύνης.

Άρχισαν τα όργανα! (από το εξωτερικό πρώτα πάντα - στην Ελλάδα οι αρχές ακόμα δεν έχουν κάνει τίποτα) 
Ο Βούλγαρος κριτής των αγώνων σήμερα θα παυθεί από την FCI καθώς πριν λίγο ενημερωθήκαμε από τον όμιλό του σχετικά! 

Έρχεται και το κελί για τους υπόλοιπους που όπως είπαμε τα στοιχεία τους είναι γνωστά και έχουν κατατεθεί στον εισαγγελέα!

Η ατιμωρησία που γνωρίζατε πριν τον Ν.4039/2012 έλαβε τέλος σε αυτή την χώρα!




ΠΗΓΗ: ς HappyDogsWorld.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου