Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Άκρως καλοκαιρινή , η εβδομάδα που αρχίζει σήμερα , με τη θερμοκρασία να αγγίζει στα Ηπειρωτικά τους 38 βαθμούς . Θα δροσίσει από την Παρασκευή !!!


Καλημέρα σας , καλή καλοκαιρινή εβδομάδα !!!
Σταδιακή άνοδο θα παρουσιάσει  η θερμοκρασία στη χώρα. Οι υψηλότερες τιμές της θα σημειωθούν την Τρίτη και την Τετάρτη κυρίως  στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά και την ανατολική Πελοπόννησο, όπου θα αγγίξει τους 38 και πιθανόν  τους  39 βαθμούς . Την Πέμπτη στη δυτική και τη βόρεια Ελλάδα και από την Παρασκευή στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατήσουν  ισχυροί βόρειοι άνεμοι με αποτέλεσμα τη βαθμιαία πτώση της θερμοκρασίας. Έτσι, το Σαββατοκύριακο των εκλογών  θα είναι  ¨ φυσερό ¨ και  δροσερό κυρίως στα ανατολικά
Σήμερα Δευτέρα , πάντως , η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στη Δυτική και Βόρεια Ελλάδα  στους  35 με 36 βαθμούς  , στα Ανατολικά Ηπειρωτικά έως 37 βαθμούς  , και στο Αιγαίο έως 31 με 33 βαθμούς !!
Στην  Αττική  σήμερα  ηλιοφάνεια.   Άνεμοι: Ασθενείς και την ημέρα Ν 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 19 έως 35 βαθμούς.
Στη Θες/νίκη  σήμερα επίσης  ηλιοφάνεια.  Άνεμοι: Μεταβλητοί  2 με 4 μποφόρ.   Θερμοκρασία:  Από 19  έως 32  βαθμούς.

                                               


                                                     Άκρως καλοκαιρινή , η εβδομάδα που αρχίζει σήμερα , με τη θερμοκρασία να αγγίζει στα Ηπειρωτικά τους 38  βαθμούς . Θα δροσίσει από την Παρασκευή !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου