Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Ελληνική Κτηνιατρική Εταιρεία: Πρόσκληση Ενδιαφέροντος Εθελοντισμού για επισκέψεις σε Σχολεία

Μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία που ευχόμαστε να λάβει σάρκα και οστά και σύντομα  να επεκταθεί και σε άλλους δήμους της χώρας.

 Πρόσκληση Ενδιαφέροντος Εθελοντισμού για επισκέψεις σε Σχολεία





Η Ελληνική Κτηνιατρική Εταιρεία καλεί εθελοντές συναδέλφους κτηνιάτρους για να πλαισιώσουν το πρόγραμμα επισκέψεων σε σχολεία πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Αθηναίων στα πλαίσια της ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των μαθητών για τη σωστή ανάπτυξη της ζωοφιλίας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι και την Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012, στέλνοντας μήνυμα στο: info@hvms.gr . Απαραίτητο συνοδευτικό ένα σύντομο βιογραφικό σημείωμα.
Σημείωση: Όλοι οι εθελοντές  θα συμμετάσχουν σε ενημερωτική-εκπαιδευτική συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΕΚΕ, κατά την οποία θα τους δοθεί ενημερωτικό υλικό του όλου προγράμματος από την Πρόεδρο της ΕΚΕ κ.Κατερίνα Ι. Λουκάκη, η οποία είναι και η υπεύθυνη της όλης προσπάθειας.
Ακολουθεί η Πρόσκληση Συνεργασίας προς την ΕΚΕ του Αντιδημάρχου  Περιβάλλοντος και Πρασίνου του Δήμου Αθηναίων κ. Άγγελου Αντωνόπουλου.

Για διευκρινήσεις και πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στη Γραμματεία
Γραμματεία ΕΚΕ κ. Μ. Ζαφειροπούλου : 2108642284, e-mail: info@hvms.gr



http://www.hvms.gr/images/stories/praktika/dimos-athinas-2.jpghttp://www.hvms.gr/images/stories/praktika/dimos-athinas-1.jpg




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου