Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

22 Άνθρωποι στο νοσοκομείο από επαφή με ξηρά τροφή

22 Άνθρωποι στο νοσοκομείο από επαφή με ξηρά τροφή




Μεγάλη προσοχή σε όσους δίνουν στα κατοικίδιά τους τροφές της εταιρείας diamond συνιστούν οι κτηνίατροι από τις ΗΠΑ, καθώς για πολλοστή φορά, εντοπίστηκαν κρούσματα σαλμονέλας, όχι μόνο σε κατοικίδια, αλλά και σε 22 ανθρώπους που ήρθαν σε επαφή με το σκεύασμα!

22 άνθρωποι σε 13 πολιτείες, νοσηλεύονται με βαριά συμπτώματα σαλμονέλας, μετά την επαφή τους με την συγκεκριμένη τροφή!

Το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων αναφέρει ότι 17 από τους 22 ασθενείς νοσηλεύονται ακόμα με βαριά συμπτώματα στης ασθένειας! Η ασθένεια μετά από ελέγχους έχει εντοπιστεί σε τροφές και σκύλων και γατών, με αποτέλεσμα η εταιρεία να έχει ήδη αποσύρει κωδικούς τροφών από τα ράφια!

Η ίδια εταιρεία, μόλις τον προηγούμενο μήνα είχε αναγκαστεί να αποσύρει ξανά τις τροφές της, καθώς και τότε είχαν εμφανιστεί κρούσματα σαλμονέλας αλλά με άλλο κωδικό παραγωγής (εργοστάσιο).

Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα που εταιρεία αναγκάζεται να αποσύρει όλες της τις τροφές (γάτας, σκύλου και κουταβιών).

Θα πρέπει να επισημάνουμε ότι θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και αν δείτε ύποπτα σημάδια στα κατοικίδιά σας, να επικοινωνήσετε άμεσα με τον κτηνίατρό σας!
Αυτό το τονίζουμε γιατί τα δείγματα που ελήφθησαν για έλεγχο ήταν από διαφορετικά εργοστάσια κατασκευής της τροφής και όχι μόνο από ένα!
 
ΠΗΓΗ: : happydogsworld.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου