Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Περιποιηθείτε τον εαυτό σας στο κομμωτήριο ''Yiannis Hair Proposals'' και βοηθήστε τα αδέσποτα!


Το Κομμωτήριο Yiannis Hair Proposals απευθύνει προς Φιλοζωϊκά σωματεία – ομάδες φιλόζωων – συλλογικότητες αλλά και ιδιώτες μια ξεκάθαρη πρόταση με βασικό σκοπό τη βοήθεια των μικρών μας φίλων.

Σκεφτήκαμε λοιπόν να προσφέρουμε το 80% του ποσού από την πρώτη επίσκεψη στο κομμωτήριό μας ανθρώπων που θέλουν να βοηθήσουν φιλοζωϊκά σωματεία να καλύψουν ανάγκες σε υλικά Ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης (δεν βάζω τροφές γιατί θα έχουν μεγάλο κόστος αποστολής λόγω βάρους).

Η προσφορά αυτή αφορά τις παρακάτω υπηρεσίες : ΛΟΥΣΙΜΟ- ΚΟΥΡΕΜΑ- ΧΤΕΝΙΣΜΑ- ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ-ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ-ΘΕΡΑΠΕΙΑ JOICO (4 στάδια) και ΒΡΑΔΙΝΟ Η ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ όπως και για ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ (ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ).

Iσχύει και για τον χαμηλό τιμοκατάλογο των τριών πρώτων ημερών της εβδομάδας.

Ο πελάτης θα δηλώνει σε ποιο σωματείο ή συλλογικότητα θέλει να προσφέρει αυτά τα χρήματα (πάντα σε μορφή υλικών) και εμείς θα ενημερώνουμε το εκάστοτε σωματείο εντός 3 ημερών.
Καλό θα ήταν για λόγους διαφάνειας ο πελάτης να στέλνει μήνυμα στο σωματείο και ο ίδιος για το ποσό που διέθεσε μέσω του κομμωτηρίου μας.

Η επιστολή θα σταλεί σε όσους περισσότερους φιλόζωους γίνεται και τους παρακαλούμε για άμεση και συνεχή προώθηση έτσι ώστε να μπορέσει να δημιουργηθεί αποθεματικό για την αγορά φαρμάκων
Όσοι δεν ενδιαφέρονται να αλλάξουν κομμωτήριο ή μένουν μακριά μας, θα παρακαλούσα να προωθήσουν την ιδέα σε άλλους ελεύθερους επαγγελματίες στον τομέα της παροχής υπηρεσιών (σκεφτείτε να λειτουργήσει κάτι τέτοιο σε όλη την Ελλάδα)!!!

Και μιας και είπαμε σε όλη την Ελλάδα…..θερμή παράκληση. Όσοι δεν έχετε υπόψιν κάποιο φιλοζωϊκό σωματείο, υπάρχει στην Σκιάθο ένα κυνοκομείο (Τηλεφ. 2427049214) από όπου πήραμε τον αγαπημένο μας σκύλο τον MOBY πριν 11 χρόνια όπου έχουν τρομερές ελλείψεις «όπως όλα τα εθελοντικής λειτουργίας κυνοκομεία».

Το κομμωτήριο βρίσκεται στην Αθήνα, περιοχή Νέος Κόσμος (πλησίον μετρό και τραμ)
Τηλεφ. 2109025187
WWW.YIANNISM.GR
E-MAIL YIANNISM@HOTMAIL.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου